projecten Verbeter je online vindbaarheid!

Verbeter je online vindbaarheid!

! Volgende ronde gaat van start in het voorjaar van 2022

Wij helpen jou met digitale marketing! Wil jij de volgende stap zetten met Google Ads, social media of SEO? Onze studenten gaan voor jou aan de slag. Deelname is gratis, met uitzondering van een advertentiebudget voor Google Ads en Social Media van maximaal €250,-. Schrijf je in voor een van de projecten!

  1. Google Ads

Onze studenten maken in overleg een Google Ads reclamecampagne voor jouw bedrijf. Deze advertenties komen tussen de Googleresultaten te staan. Na analyse van de statistieken optimaliseren onze studenten de campagne en zetten deze nogmaals live voor meer rendement. In een compact verslag krijg jij feedback over het resultaat van de campagne.

  1. Social media

Samen maken we een social mediacampagne voor jouw bedrijf. Deze campagne kan bestaan uit een aantal berichten, een contentplanning of een advertentieplanning. De campagne wordt live gezet en op basis van de statistieken van de campagne wordt deze waar nodig bijgestuurd. Het resultaat van de campagne koppelen we vervolgens terug in een verslag.

  1. Google SEO-project

Wij gaan aan de slag en optimaliseren jouw website voor Google. Onze studenten gaan op zoek naar de beste en meest effectieve zoekwoorden voor jouw doelgroep. Vervolgens geven ze een indicatie van het bereik per zoekwoord. Voor enkele pagina’s van de website wordt een advies gegeven over hoe deze hoger in Google kan verschijnen. In een compact verslag krijg jij feedback over het resultaat van het project.

Wat verwachten we van jou?

  1. Elk bedrijf kan zich inschrijven voor één van de drie projecten: Google Ads, Social Media of Google SEO.
  2. Het bedrijf geeft de student toegang tot het Google- of social mediaplatform. De student assisteert hierbij.
  3. Het bedrijf koppelt een betaalsysteem aan het Google- of social mediaplatform. De student assisteert hierbij.
  4. Het bedrijf blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor het gespendeerde advertentiebudget en de kwaliteit van de advertenties. Dit uiteraard in nauw overleg met de student.
  5. De doorlooptijd van het project is acht weken. Dan stopt het project definitief.

Bij vragen kan je contact opnemen met Annemarijn Quitner (deelname): 06-10117314 of Paul Willems (inhoudelijk): 06-26900620.

Interesse? Meld je hier aan voor dit project

Hidden

Contactpersoon

Aangemeld via een student?
Ga jij akkoord met de onderstaande voorwaarden?(Vereist)
Hidden
MM slash DD slash JJJJ

Terug naar projecten
Meer informatie of vraagstuk?