events Hackathon Digital Marketing

Hackathon Digital Marketing

17Nov
Datum: 17 November 2022
Tijd: 08.45-16.30

Mogen wij jouw website analyseren?

Wil je meer online rendement? Op 17 november gaan studenten van Saxion voor je bedrijf aan de slag om meer uit jouw website te halen. Deze studenten helpen je om meer rendement uit jouw website te halen, waarmee je meer potentiële klanten kunt bereiken.

Hoe doen deze studenten dit?

De studenten gaan aan de slag met een project: ‘Jouw website beter indexeerbaar in Google’. Dit betreft een analyse van jouw website met aanbevelingen of het leidt tot de opzet van een reclamecampagne die aansluit bij jouw website.

Hoe ziet het Digital Marketing Project er in de praktijk uit?

Onderaan dit formulier kun je je inschrijven voor een van de drie deelprojecten. Het is helaas niet mogelijk om meerdere deelprojecten tegelijk aan te vinken. Vervolgens word je aan een of meerdere Digital Marketing studenten van Saxion gekoppeld, die voor jou aan de slag gaat of gaan.

Op 17 november a.s. vindt in de ochtend een intake plaats, waarbij de studenten jou een aantal inhoudelijke vragen gaan stellen. Dit kunnen vragen zijn over jouw doelgroep, jouw producten of diensten of de onderdelen die voor jouw website echt heel erg belangrijk zijn.

Vervolgens gaan de studenten aan de slag om op basis van de input en jouw huidige website een analyse of campagne voor je bedrijf te maken. Hiervoor hebben de studenten ongeveer 4 uur nodig en het wordt ter plekke gedaan. Aan het einde van de middag ontmoet je de studenten opnieuw en vindt er een terugkoppeling in de vorm van een PowerPoint presentatie plaats. In deze presentatie hoor en zie je de aanbevelingen van de studenten voor jouw website en jouw bedrijf. Met deze aanbevelingen kun je zelf praktisch aan de slag of jouw webbouwer kan de tips verwerken in de website.

Aanmelden? Klik hier

 

Wat houden de deelprojecten precies in?

‘Jouw website beter indexeerbaar in Google’

Aan de hand van een online scan wordt jouw website beoordeeld voor Google. Voldoet jouw website aan de richtlijnen van Google? Staan er al duidelijke beschrijvingen voor Google, de zogenaamde Meta Title en Meta Description, in? Wordt jouw website snel geladen? Dat is iets wat voor Google erg belangrijk is. Op basis van deze en andere factoren krijg jij feedback over de indexatiekwaliteiten van jouw website voor Google. Daarnaast geven de studenten tips over andere online marketing kanalen waarmee je meer rendement uit je website kan halen.

Wil je graag meedoen aan de Hackathon?

Dan ben je op donderdag 17 november a.s. van harte welkom in Kulturhus De Bijenkorf in Borne. Hiervoor moet je het onderstaande formulier invullen, waarmee je meteen al een keuze maakt voor een van de deelprojecten. Daarbij willen we graag van je weten of en in welke mate je al bezit bent met digital marketing. Dit is de zgn. 0-meting. Nadat je het formulier hebt ingevuld en teruggestuurd, krijg je van ons een uitnodiging voor deze hackathon.

 

AANMELDEN? KLIK HIER

 

Programma

09:00 – 09:15 Uitleg door Ruben en Paul

09:15 – 10:00 Studenten en ondernemers in gesprek

10:00 – 12:00 Studenten aan de slag met vraagstuk ondernemers

12:00 – 13:30 Lunch + Lezing Team Nijhuis

13:30 – 14:30 Studenten aan de slag met vraagstuk ondernemers

14:30 – 16:30 Presententatie bij ondernemers op locatie / Afspraak voor digitale presentatie

 

 

Delen via:

Interesse? Meld je hier aan voor dit event

Hidden

Meer informatie of vraagstuk?