Onze werkwijze

Kan jouw onderneming wel wat hulp gebruiken bij digitalisering? Of wil je je eens vrijblijvend oriƫnteren op de mogelijkheden voor digitalisering in jouw bedrijf, bedrijfsprocessen, producten of diensten? Ons team helpt je graag! Onze professionals in opleiding maken graag kennis met jouw bedrijf. Zo brengen ze hun opgedane kennis in de praktijk om jouw vragen te beantwoorden!

Hoe helpen wij ondernemers?

We beginnen met een intakegesprek. Door middel van een quickscan en een gesprek brengen we samen met jou de huidige stand van digitalisering binnen jouw bedrijf in kaart. Vanuit de resultaten van ons intakegespreken stellen we een definitief innovatievraagstuk op.

Vervolgens koppelt de Digitale Werkplaats Twente studenten aan jouw vraagstuk, ondersteund door docenten en experts uit ons team. Zij komen met een praktisch advies, waarmee je zelf aan de slag kan of waarmee we samen op zoek kunnen gaan naar een marktpartij die dit kan uitvoeren.

Wat zijn onze expertises?

Digital sales & marketing
Social media, marketing automation en drip campagnes: digitalisering biedt nieuwe mogelijkheden om jouw prospects en klanten beter te bereiken en te informeren. Wij adviseren je graag!

Automatisering
Wij helpen jouw bedrijf met het automatiseren van dagelijkse herhalende taken. Dat betaalt zichzelf namelijk bij elke herhaling terug!

data
Door middel van Internet of Things, Big Data, analytics en sensoren kunnen wij je helpen bij het monitoren van jouw bedrijfsprocessen en inzicht geven in prestaties en knelpunten.

Embedded systemen
In toenemende mate bepaalt de embedded ICT de prijs en kwaliteit van producten en diensten, tot en met de complete servitization van producten. Wij bieden jou inzicht in de mogelijkheden die ICT biedt voor jouw producten en diensten.

Meer informatie of vraagstuk?