events Digitaliseren kun je leren (ism ROZ Groep)

Digitaliseren kun je leren (ism ROZ Groep)

30Nov
Digitaliseren kun je leren (ism ROZ Groep)
Datum: 30 November 2023
Tijd: 19.00-21.30

De techniek ontwikkelt zich razendsnel. Dit maakt dat veel zaken tegenwoordig digitaal gaanHier heb je als ondernemer ook mee te maken. Haak je nu niet aan, dan ben je binnen 5 jaar afgehaakt.


Na het succes van de eerste editie in juni van dit jaar, organiseren we wederom een training over digitalisering. Om te zorgen dat jij als ondernemer bijblijft
Dit doen we samen met de ROZ Groep.

Vraag jij je af hoe jij kunt digitaliseren binnen jouw bedrijf? En wat je kunt digitaliseren? Ben je benieuwd of jouw website wel optimaal presteert? Of wil je jouw kassa of voorraad digitaliseren? Voor al deze vragen en meer, ben je bij deze training aan het juiste adres. 

De Digitale Werkplaats Twente bestaat uit professionals in opleiding van Hogeschool Saxion. Deze studenten brengen hun opgedane kennis in de praktijk om jouw vragen te beantwoorden! Dit doen ze met een zelf ontwikkelde tool. Met deze tool worden al jouw vragen over digitalisering in kaart gebracht. Zodat jullie vervolgens deze vragen samen op kunnen lossen.  

Netwerken

Er is gelegenheid om te netwerken en sparren onder het genot van een hapje en drankje. Maak kennis met andere ondernemers en leer van hun digitaliseringsvraagstukken.

Aanmelden

Deelname is gratis. Laat je ons wel even weten dat je erbij bent? Let op, vol = vol!
AANMELDEN

 

Delen via:

Interesse? Meld je hier aan voor dit event

Hidden

Meer informatie of vraagstuk?