events Masters of digitalisering

Masters of digitalisering

22Nov
Datum: 22 November 2022
Tijd: 15:30-18:30

Let op!: Dit event is gratis te bezoeken voor IKT leden. Ben je lid van IKT? Dan kun je je aanmelden via de IKT app.

Digitalisering hier, nieuw businessmodel daar. Een topprioriteit voor ondernemers of toch bullshit?
We zijn meer dan ooit verbonden met elkaar. Het is ons gelukt om letterlijk de hele wereld in onze broekzak te hebben. Informatie, nieuws en trends zijn in razend tempo op jouw beeldscherm(en) te vinden. We kunnen dit misschien wel digitale ‘fastfood’ noemen. De keerzijde van deze ‘fastfood’ is misschien dan ook wel dat je er snel weer honger van krijgt. Dat betekent dat organisaties de laatste tijd sneller met nieuwe producten, diensten en businessmodellen moeten komen. Met als gevolg dat digitalisering hoog op de agenda staat.

Menno Lanting zal ons tijdens deze Masters of IKT voorzien van verhelderende inzichten en praktische inkijkjes in de impact van de snel veranderende wereld. De invloed van leiderschap, innovatie en de manier waarop wij werken zijn hierin onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nadat we geïnspireerd zijn door het verhaal van Menno, gaan we met elkaar in groepen uiteen om de toepasbaarheid van innovatie en digitalisering op jouw business handen en voeten te geven.

Over Menno Lanting
Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op leiderschap, innovatie en hoe wij werken. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Meer dan 250.000 mensen lazen zijn bestsellers waaronder ‘Connect!’, managementboek van het jaar. Voor zijn boek ‘Olietankers en speedboten’ interviewde hij wereldwijd 100 inspirerende en innovatieve ondernemers. In 2021 verscheen zijn nieuwste boek ‘Uit het transformatie moeras’ waarin hij een nuchtere kijk geeft op de faalfactoren van de digitale transformatie en een heldere route naar vernieuwing schetst aan de hand van aansprekende cases en praktische modellen. Eerder was hij 20 jaar in diverse managementfuncties werkzaam voor o.a. het leiderschapsinstituut de Baak en succesvol internetondernemer.

De rode draad in het werk van Menno is ‘aanpassingsvermogen’. Hij adviseert organisaties hoe aangesloten te blijven bij de veranderende wereld. Hij geeft daarbij antwoord op de vraag hoe organisaties van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden kunnen transformeren. En welke organisatievormen, leiderschapskwaliteiten en business modellen daarbij nodig zijn.

Programma

Naast het plenaire gedeelte met Menno gaan we ook met elkaar in kleine groepen uiteen om verder te praten over wat al die ontwikkelingen nou voor jou betekenen en wisselen we met elkaar gedachten, ervaringen en expertises uit. Uiteraard is er na het inhoudelijke gedeelte alle mogelijkheid tot napraten, kennismaken en netwerken!

Delen via:

Interesse? Meld je hier aan voor dit event

Hidden

Meer informatie of vraagstuk?